قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

وب سایت سرآشپز پاپیون: قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان می‌باشد که در حال حاضر کمتر پخت می‌شود.

مواد لازم:

  • پیاز متوسط رنده شده برای داخل کوفته ۱ عدد
  • پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
  • آب ۵ پیمانه
  • رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • آرد نخودچی ۱ پیمانه
  • گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی ۱۳۰ گرم

قرمزه نخودچی؛ غذای سنتی اصفهان

 


بارداری ، مدل لباس، آموزش آشپزی و خودرو قاشق ,خوری ,نخودچی ,اصفهان ,سنتی ,قرمزه ,پیاز متوسط ,سنتی اصفهان ,غذای سنتی ,نخودچی؛ غذای ,قرمزه نخودچی؛ منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

https://www.snapkhab.com . SADBOY آموزش نویسندگی خلاق نوحه اردبیل دل شکسته